Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikonloppu käyntiin LähiTapiola Areenalla Kouvolan KooKoota vastaan!

JYP kohtaa viikon ainoassa kotiottelussaan Kouvolan KooKoon perjantaina 18. lokakuuta LähiTapiola Areenalla kello 18.30 alkaen.

JYPillä on edessään kahden ottelun viikko, jonka se aloittaa Kouvolan KooKoota vastaan. Lauantaina hurrikaaniryhmä matkustaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi.

Viime viikolla JYPin saldona oli yksi varsinaisen peliajan voitto ja kaksi tappiota. Lauantaina Jukureita vastaan JYP oli hyvin pelin päällä, mutta tehottomuuden johdosta pisteet lähtivät mikkeliläisten matkaan.

Jukurit-ottelussa JYPin ainoan maalin viimeisteli vahvaa alkukautta pelaava kapteeni Teemu Eronen. Puolustaja nousi täysosumallaan JYPin pistepörssin kärkipaikalle kahdeksalla tehopistellään (2+6).

Tehottomuuden lisäksi JYPillä on ollut paikoittain ongelmia omassa puolustuspäässä. Alkuviikosta joukkueen vahvuuteen liittyi paluumuuttaja Juuso Pulli, joka on innoissaan paluustaan JYP-nuttuun.

– Tosi innostuneet fiilikset. Tätä olen useampana vuotena toivonut, että pääsisin tänne jälleen pelaamaan, Pulli kommentoi siirtoaan.

Otteluennakkoa kirjoittaessa ei ole vielä varmuutta pelaako Pulli jo huomenna KooKoota vastaan. Pelatessaan perjantain ottelu on Pullille monellakin tapaa spesiaali, sillä vastassa on hänen kasvattajaseuransa.

– Onhan se hienoa, tietyllä tavalla KooKoo-ottelut ovat aina sytyttäneet enemmän. Siellä kaikki juniorivuodet kuitenkin tuli vietettyä.

Kouvolan KooKoo

KooKoo aloitti viikkonsa keskiviikkona Vaasan Sportin vieraana. Kouvolalaisille Vaasan reissusta tuli pannukakku, sillä lopputulokseksi kirjattiin tylyt 5–1-lukemat.

KooKoon joukkueessa ulkomaalaisvahvistukset kantavat isoa vastuuta. Sisäisen pistepörssin kuusi ensimmäistä pelaajaa ovat muualta kuin Suomesta kotoisin. Täksi kaudeksi Kouvolaan palannut unkarilaishyökkääjä Vilmos Gallo on ollut alkukaudella KooKoon tehokkain pelaaja. Gallo on viimeistellyt 14 tehopistettä (3+6).

JYPiä pitkään edustanut ja C-kirjaintakin rinnassa kantanut Robert Rooba siirtyi syyskuussa KooKoon riveihin. Rooba on pelannut KooKoossa 14 ottelua reilun 17 minuutin peliaikakeskiarvolla. Virolaishyökkääjä on viimeistellyt alkukaudella tehot 1+3.

Ennen perjantain kierrosta KooKoo on sarjassa kymmenentenä kahdeksan pistettä JYPin edellä. Kouvolaisjoukkue on kuitenkin pelannut kolme ottelua enemmän, joten tilanteet sarjataulukossa voivat elää paljon.

Tule nauttimaan syyslomaviikon perhepelistä LähiTapiola Areenalle perjantaina! Jaossa on jälleen isot pisteet.

Lisätietoa perhepelin etuhintaisista lippupaketeista löydät osoitteesta tästä linkistä.

JYP–KooKoo LähiTapiola Areenalle 18.10. kello 18.30 alkaen.

Perjantaina muutamia poissaoloja kokoonpanossa

Loukaantumistilanne:

  • Nathan Schnarr – Day to day
  • Jesse Pulkkinen – 1-2 viikkoa

Loukkaantuneiden lisäksi perjantain kokoonpanosta on poissa hyökkääjä Pekka Jormakka. Jormakka on poissa kokoonpanosta henkilökohtaisen esteen vuoksi ja palaa lähtökohtaisesti joukkueen kokoonpanoon jo lauantaina Lappeenrannassa.

Liput otteluun: ticketmaster.fi

Kirjoittaja: Elias Jolanki

Osta lippusi peliin tästä!