JYP vahvistaa puolustustaan – Juuso Pulli palaa kotiin loppukauden sopimuksella!

JYP ja puolustaja Juuso Pulli (33) ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää 3.11. saakka kestävän koeajan.

Juuso Pulli

Kouvolalaislähtöinen Juuso Pulli saapuu vahvistamaan JYP puolustusta. Pulli on ollut alkukauden sopimuksetta mutta on harjoitellut aktiivisesti Jyväskylässä.

-Kevät, kesä ja syksy tullut treenattua aktiivisesti terveenä. Elokuusta asti olen päässyt säännöllisesti harjoittelemaan Jyväskylässä ryhmässä, jossa meillä on ollut mukana myös muita samassa tilanteessa olevia jyväskyläläisiä pelaajia. Pelivalmius on hyvä. Pulli kertoo.

Viime kaudella Pulli kiekkoili Hämeenlinnassa HPK:n paidassa. 41 pelaamassaan ottelussaan Pulli viimeisteli tehot 2+3. Pulli tunnetaan puolustajana etenkin jämäkästä puolustuspelaamisestaan.

-Omilla vahvuuksilla tulen mukaan joukkueeseen. Jämäkkää puolustamista ja aktiivista pelaamista. Vahvuuksilla pyrin auttamaan joukkuetta voittamaan – mä haluan voittaa, Pulli naulaa.

Pulli on tuttu kasvo keskisuomalaiselle kiekkoyleisölle. Uran alkumetreillä Pulli saapui Jyväskylään U20-joukkueen matkaan kaudelle 2011-2012. Samalla vyölle kertyi myös Mestis-otteluita JYP-Akatemian paidassa. Ensimmäiset Liiga-ottelut Pulli pelasi myös JYPin paidassa kaudella 2013-2014. Kokonaisuudessaan Pullin ensimmäinen JYP-visiitti käsitti kaudet 2011-2017.

-Tosi hienoa palata kotiin. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Ei muuta kuin tulta kohti, Pulli lopettaa.

JYPin seuraava kotiottelu pelataan tulevana perjantaina 18.10. kun syyslomapelissä vastaan asettuu KooKoo.

Liput otteluun ovat myynnissä: www.ticketmaster.fi/jyp