Runkosarjan kotiotteluiden liput nyt myynnissä!

JYPin kotiotteluiden lipunmyynti käynnistyy maanantaina 2.9. klo 12.00.

Lipputuotteet ovat monipuolistuneet kaudelle 2024-2025. Katsomolohkojen lippukategorioiden uudistuksen myötä myös eläkeläiset, opiskelijat ja varushenkilöt voivat jatkossa hankkia lippuja alennetulla hinnalla LähiTapiola Areenan A- ja B-lohkojen kategoria 5 istumapaikoille. Uusina lipputuotteina kaudelle 2024-2025 ovat tulleet nuorten (13-17 v.) liput ja lasten (5-12 v.) liput, joita voi ostaa A- ja B-lohkojen kategorioihin 5 ja 6 sekä tuttuun tapaan seisomakatsomoon.

Lipun hankinta on edullisinta ja käy helpoiten verkossa osoitteessa ticketmaster.fi/jyp. Tutustu tarkemmin JYPin lipputuotteisiin kategorioittain alla. Esitetyt hinnat sisältävät lippukohtaisen lipunvälityskulun, jonka osuus lipun hinnasta on 1-4 €.

* hinta opiskelijalle, eläkeläiselle ja varushenkilölle
** hinta 13-17 -vuotiaille (nuoret)
*** hinta 5-12 -vuotiaille (lapset)

 

Kun vastustajana on Tappara, Ilves tai HIFK lippujen hintoihin lisätään +2 €, poislukien lasten liput.

Varaudu tarvittaessa todistamaan alennusoikeutesi, jos ostat lippuja alennetuilla hinnoilla. Alennusoikeutta voidaan pyytää nähtäväksi samalla, kun lippusi luetaan saapuessasi LähiTapiola Areenalle.

Alennusoikeuden todistamiseksi käy voimassa oleva eläkeläiskortti, opiskelijakortti tai varushenkilöllä varusmieskortti. Nuorten lipuilla otteluun tulevia voidaan pyytää todistamaan ikä esimerkiksi henkilökortilla.

Suosittu perhelippupaketti myynnissä verkossa

Suosittu perhelippupaketti jatkuu tulevana vuonna ja on ostettavissa kategoria 6 paikoille LähiTapiola Areenan A- ja B-lohkojen riveillä 0-1. Paikat soveltuvat erinomaisen hyvin lasten kanssa otteluun tuleville niiden ollessa portaiden alapäässä sekä välittömästi pleksien takana.

Perhelippupaketti on tarkoitettu samassa seurueessa otteluun saapuville aikuisille ja alle 13 -vuotiaille lapsille. Pakettiin valitaan vähintään 4 lippua, joista 1-2 lippua aikuisille ja 2-4 lippua lapsille. Kysy lisää perhelipuista JYPin myyntipalvelusta 0207 931 000 sekä Ravintola Hurrikaanista.

Myyntipaikat

Lipun hankinta käy helpoiten verkossa osoitteessa ticketmaster.fi/jyp. Lippuja myydään myös Ravintola Hurrikaanissa LähiTapiola Areenalla sekä JYPin toimistolla arkisin klo 9-16. Toimisto sijaitsee osoitteessa Puistokatu 21, 40200 Jyväskylä.

Lippuja voi hankkia myös areenan lipunmyynnistä A1 -sisäänkäynnin yhteydessä. A1 -lipunmyynti aukeaa tuntia ennen otteluohjelmaan merkittyä ottelun alkamisajankohtaa.

Tervetuloa JYPin kotiotteluihin 2024-2025!