Meidän Jere – JYP ja Jere Lassila kahden vuoden jatkosopimukseen!

JYP Jyväskylä Oy ja JYP-kasvatti Jere Lassila (20) ovat solmineet kausia 2025-2027 koskevan pelaajasopimuksen.

Jere Lassila jatkosopimus

Kuva: Jiri Halttunen

Hurrikaaniryhmän aloitellessa kautta 2024–2025 seurassa rakennetaan samalla myös tulevaisuutta. JYP on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen seuran oman kasvatin Jere Lassilan kanssa. Sopimus pitää Lassilan Keski-Suomessa vuoteen 2027 saakka.

Vasemmalta laukova Lassila pelasi ensimmäiset Liiga-ottelunsa JYPin paidassa toissa kaudella 2022–2023. Debyyttikauden jälkeen vauhti kaukalossa vain kiihtyi ja lopullisen läpimurtonsa Liigaan Lassila teki viime kaudella iskettyään 45 pelaamassaan ottelussaan tehot 6+20. Lassila kuului menneellä kaudella myös JYPin kapteenistoon.

Vuodenvaihteessa Lassila nähtiin Leijona-paidassa edustamassa Suomea U20-maajoukkueessa kevään MM-kilpailuissa. Lassila toimi myös Nuorten Leijonien kapteenina.

  • Hyvät fiilikset, että saan jatkaa Jyväskylässä. Odotan kovasti JYPin uutta tulemista ja haluan olla mukana siinä. Näen urani kannalta hyvänä ratkaisuna jatkaa Jyväskylässä, sillä koen minulla olevan täällä hyvä ympäristö kehittää itseäni valmiimmaksi pelaajaksi. Täällä on myös paljon ihmisiä, joiden kanssa haluan jatkaa työntekoa ja ketkä pystyvät auttamaan minua eteenpäin pelaajana, Lassila kommentoi.
  • JYP on minulle tärkeä seura ja se oli tietenkin yksi syy pysyä Jyväskylässä. Kaikille seuran faneille haluan lähettää terveiset, että on hienoa pelata teidän edessänne! Nähdään hallilla myös tulevina vuosina, Lassila jatkaa.

Tulevien vuosien joukkueen kasaamisesta vastuussa oleva urheilutoimenjohtaja Simo Mälkiä on myös mielissään Lassilan jatkosopimuksesta.

  • Vaikka kausi saatiinkin vasta polkaistua liikkeelle, on erittäin tärkeää keskittyä myös seuran tulevaisuuden rakentamiseen. Jeren liittäminen JYPin tulevaan joukkueeseen oli erittäin tärkeä palanen joukkueen kasaamisessa. Jere on esimerkillinen pelaaja kaukalossa ja sen ulkopuolella. Lisäksi kyvyt pelata Liigaa isossa roolissa nähtiin jo viime kaudella ja nuorelta pelaajalta voidaan odottaa myös lisää kehitystä tulevina vuosina, Mälkiä kertoo.
  • Lassila on myös hyvä esimerkki JYPin pelaajatuotannosta ja miten pystymme tukemaan nuoria urheilijoitamme kohti kirkkaimpia valoja. Jere on JYPin kasvatti ja pelannut koko uransa Jyväskylässä, joten voidaan todeta Jeren olevan JYPin näköinen pelaaja, Mälkiä päättää.

JYP julkisti Lassilan sopimuksen illan ottelun avauksen yhteydessä LähiTapiola Areenalla. JYP taistelee tänään pisteistä Tampereen Tapparaa vastaan.