Kahdeksan yötä kauden alkuun – kenraaliharjoituksien viikko!

Reipas viikko jäljellä siihen, kun LähiTapiola Areenassa pelataan jälleen Liiga-kiekkoa ja sarjapisteistä. Ennen sitä hurrikaaniryhmä kohtaa tällä viikolla harjoitusotteluissa Jyväskylässä Oulun Kärpät ja Lappeenrannassa SaiPan.

Liiga-kausi 2024–2025 on kulman takana ja viimeisiä harjoituksia ennen kauden alkua tehdään kuluvalla viikolla ahkerasti. JYP pelaa viimeisellä valmistavalla viikollaan kaksi harjoitusottelua. Ensin joukkue pääsee ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella irti kotikaukalossa LähiTapiola Areenalla, kun Oulun Kärpät saapuu harjoitusotteluun Jyväskylään keskiviikkona 4.9. Ottelun lipunmyynti on käynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi/jyp.

Viikon toinen ja samalla harjoituskauden viimeinen harjoitusottelu pelataan heti perään torstaina 5.9. Lappeenrannassa SaiPaa vastaan.

10.9. Liiga-kauden avausottelu Lahden Pelicansia vastaan

JYP aloittaa Liiga-kautensa tiistaina 10.9. kun vastustajaksi kauden avaukseen LähiTapiola Areenalle saapuu viime kauden hopeajoukkue Lahden Pelicans. Kauden avauksen mittari on lähtökohtaisesti ja kausiarvioiden perusteella laadukas, joten taattua huippukiekkoa on luvassa LähiTapiola Areenalla jo heti kauden avauksesta.

Kauden avausottelun lipunmyynti käynnistyy maanantaina 2.9. klo 12.00 osoitteessa: www.ticketmaster.fi/jyp.

Joukkueessa kauden alla muutamia poissaoloja

Patrik Siikanen: 3-4 viikkoa

Otto Mäkinen: 3-4 viikkoa

Jere Lassila: 4-5 viikkoa

Nathan Schnarr: Day to day

Pekka Jormakka: Day to day