JYP ja Linkki yhteistyöhön – kausikortilla veloitukseton Linkki-kyyti JYPin kotipeleihin runkosarjassa!

JYP Jyväskylä Oy ja Jyväskylän seudun joukkoliikenne Linkki tiivistävät yhteistyötään Liiga-kaudelle 2024–2025.

JYP x Linkki

Kuva: Jiri Halttunen

Yhteistyön myötä JYP ja Linkki rakentavat kausikorttiin sidotun uuden edun, joka mahdollistaa kausikorttilaisten veloituksettoman matkustamisen JYPin kotiotteluihin Linkki -liikenteen vuoroilla.

Yhteistyön myötä kausikorttilaiset voivat jatkossa käyttää kausikorttia matkalippuna matkustaessaan LähiTapiola Areenalle otteluihin sekä takaisin kotiin veloituksetta. Kausikortti käy matkalippuna JYPin kotiottelupäivinä 2,5 tuntia ennen ottelun alkamisajankohtaa ja noin 1,5 tuntia ottelun päättymisen jälkeen. Matkustusoikeus koskee kaikkia Linkki liikenteen linjoja vyöhykkeillä A-C ja sisältää mahdollisuuden vaihtaa linja-autoa 60 min vaihtoajalla.

Matkustaminen Linkeissä tapahtuu kausikortissa olevan QR-koodin kautta, joka toimii paikallisliikenteen linja-autoissa matkalipun tapaan. Näytä fyysistä kausikorttiasi tai mobiilikausikorttia Linkin matkalipun lukijaan ja matkasi tulee maksetuksi. Huomioithan, että yhdellä kausikortin QR-koodilla voit lunastaa yhden matkan kerrallaan.

– Kyseessä on JYPille tärkeä yhteistyö ja askel kohti tavoitettavampaa LähiTapiola Areenaa. Yhteistyö Linkin kanssa tuo paljon otteluissa käyville kausikorttilaisille sekä merkittävän matkaedun että vastuullisen matkustusvaihtoehdon JYPin otteluihin matkustettaessa. Kannustamme kaikkia kausikorttilaisiamme hyödyntämään Linkki-etuutta ja saapumaan linja-autolla otteluun jo senkin vuoksi, että Hippoksen alueen pysäköintikapasiteetti on rajallinen ottelutapahtumien aikana, JYPin kehityspäällikkö Osmo Laitila kommentoi.

– Yhteistyötä pilotoitiin ja tutkittiin viime kaudella ja saatujen kokemusten mukaan linja-automatkustaminen otteluun nähtiin hyvin positiivisena vaihtoehtona LähiTapiola Areenalle saapumiseen ja poistumiseen, Laitila jatkaa.

-On hienoa, että meidän yhteinen pilottimme johti laajempaan yhteistyöhön. LähiTapiola Areena on erinomaisesti saavutettavissa Linkillä. Useat hyvän palvelun joukkoliikennelinjat mm. Super-Linkit kulkevat areenan välittömässä läheisyydessä. JYPin kannattajat tervetuloa Linkin kyytiin, Jyväskylän kaupungin palvelupäällikkö Kari Ström

Tutustu Linkki liikenteen aikatauluihin täältä ja reittioppaaseen osoitteessa: https://jyvaskyla.digitransit.fi/

LähiTapiola Areenan saavuttaa parhaiten Linkki liikenteen uusilla supervuoroilla S1, S2, S2M, S6 sekä linjavuoroilla 3, 9, 9K, 12K, 13, 15K ja 16, jotka kaikki ajavat LähiTapiola Areenan viereisen Rautpohjankadun kautta.

Lisäksi lähelle areenaa Voionmaankadulle pääsee mm. Linkin supervuoroilla S3, S4 ja S5.

Etu on voimassa kaudella 2024-2025 ainoastaan kausikorttilaisille. JYP ja Linkki yhdessä selvittävät mahdollisuuksia edun tuomiseen myös yksittäisen ottelulipun ostaneille ja tavoitteenamme on tuoda etu myös yksittäisen ottelun lipun ostaneille tulevaisuudessa.

JYP aloittaa Liiga-kautensa LähiTapiola Areenalla 10.9. Lahden Pelicansia vastaan.