JYPin ravintola- ja tapahtumaliiketoimintaan uusia vahvistuksia!

JYPin ravintola- ja tapahtumaliiketoiminta vahvistuu kauden alla kahdella uudella työntekijällä. Toni Kotilainen aloittaa JYPin ravintolapäällikkönä ja Mirja Niskanen kioskivastaavana. 

Ravintolapäällikkö Toni Kotilainen ja kioskivastaava Mirja Niskanen. Kuva: Jiri Halttunen

Ravintolapäällikkö Toni Kotilainen ja kioskivastaava Mirja Niskanen. Kuva: Jiri Halttunen

JYP kehittää ravintolaliiketoimintaansa tulevalle kaudelle. Uudeksi ravintolapäälliköksi on nimitetty Toni Kotilainen, jonka vastuulla on JYPin ravintolaliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen.

Kotilaisella on vahva kokemus ja osaaminen ravintolaliiketoiminnasta. Kotilaisen nimityksen myötä myös JYPin ravintolaliiketoiminnan palvelukonseptia uudistetaan.

– Toni on kokenut ravintola-alan ammattilainen. Odotamme hänen tuovan uusia tuulia ravintolatoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa. Lähdemme yhdessä uudistamaan ravintolaliiketoimintamme palvelukonseptia nostaaksemme ravintolapalveluidemme asiakaskokemusta uudelle tasolle, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela kommentoi.

Ravintola Hurrikaani on JYPin pelaajien suosituin lounaspaikka. Hurrikaani avaa ovensa kesätauon jälkeen maanantaina 29.7. ja samalla myös suosittu lounas on tarjolla jälleen asiakkaillemme. Herkullisen lounaan yhteydessä sinulla on mahdollisuus törmätä JYP-pelaajiin, jotka palaavat kesätauolta heti elokuun alussa.

JYP panostaa myös tapahtumiensa ravintolaliiketoimintaan. Uudeksi kioskivastaavaksi on nimitetty Mirja Niskanen. Mirja – tuttavallisimmin Mirkku on tuttu kasvo Keski-Suomen eri urheilutapahtumista. Kesäisin Mirkkua nähdään mm. pesäpallotapahtumissa, joissa hän toimii myös kioskien liiketoiminnan parissa.

– Mirkulle LähiTapiola Areenan palvelut ovat jo entuudestaan tuttuja. Mirjalla on myös vankka ravintola-alan kokemus. Hänen päävastuullaan tulee olemaan areenan kioskipalvelut, mutta Mirkkua tullaan näkemään myös ravintola Hurrikaanissa ottelupäivien ulkopuolella, Korpela kommentoi.

Tervetuloa JYP-perheeseen Mirkku ja Toni!